Corina Scriba - Trainer

Numele meu este Corina Scriba si sunt din Bucuresti.

Sunt Trainer Formator din 2010, Master Trainer Nailshop din 2013, Trainer International Certificat al brandului 2M Beauty si Trainer Certificat de competitie NailPro.

Am creat platforma online EduNails datorita pasiunii mele pentru arta unghiilor tehnice, pentru ca imi place sa fiu intotdeauna bine informata si vreau sa-ti transmit si tie toate cunostintele mele.

Experienta m-a invatat ca nu trebuie sa ma incred in ghinion sau alte cauze nefavorabile si ca depinde doar de mine sa actionez catre un viitor de succes.

Si de asta vreau sa te ajut si pe tine, sa-ti fiu ghid pe drumul catre performanta.

Poate ne-am intalnit si ma cunosti sau doar m-ai văzut prin liveuri sau la cursurile online.

Scopul meu personal este să evoluez, să îmi ridic continuu standardele si sa ajut tehnicienii din domeniul manichiurii sa-si atinga potentialul maxim.

Nu mă consider atotștiutoare și cine face asta va pierde, pentru că în acel moment evoluția lui încetează.

Nu mă consider nici cea mai bună nici cea mai inteligenta dintre trainere, dar știu sigur că sunt printre cele mai bune.

Eu nu susțin că ofer informații noi și unice, o parte dintre ele sigur le-ai mai auzit cu alte ocazii, la alte cursuri, cu alți traineri.

Eu susțin că ofer informații corecte și complete, structurate într-o metoda eficienta de învățare. Vreau sa impărtășesc cu tine informațiile acumulate și testate de mine în peste 10 ani de când predau și mă perfecționez continuu, am o experiență extrem de diversă, cu mulți traineri de top, dar și experiența lucrului cu peste 2000 de cursante care mi-au trecut prin mână. Toate acestea au fost trecute prin filtrul meu personal si îmbracă forma actuala a cursurilor mele, care eu cred ca este de succes.

Vreau ca tu să progresezi și să simți progresul. Succesul nu apare peste noapte, dar progresul se poate vedea în urma unui curs.

Felicitari in decizia ta de a investi in cresterea profesionala si personala!

Alina Predescu - Trainer

 
Salutare!
Ma numesc Alina Predescu si locuiesc in Bucuresti.
Pasiunea mea pentru unghii am descoperit-o pe la varsta de 6 ani, cand incepuse sa imi placa la nebunie sa dau cu oja clasica pe unghii, o pasiune care s-a accentuat o data cu trecerea timpului.
 
In 2011 am decis sa urmez cursurile scolii Christine Valmy si am ajuns sa lucrez in saloane cu nume mari din Bucuresti. In 2013 am vrut sa renunt la pasiunea mea de mic copil, dorind sa aleg un alt drum, in urma absolvirii Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative. Am decis sa plec in Austria pentru a-mi asigura un viitor mai bun, insa nu m-am putut acomoda si am decis sa ma regasesc in Anglia. Aici mi-am redescoperit pasiunea pentru unghii si am lucrat aproximativ 2 ani in salon, dar a trebuit sa revin in tara.
 
Simteam ca mai am de invatat, asa ca am ales un curs de perfectionare care m-a zdruncinat puternic si m-a facut sa imi dau seama de tehnica gresita si demodata pe care o aveam. Asadar, au urmat zeci de alte cursuri, atat de tehnica, cat si de pictura! Nu ratam nimic, devenisem un vanator de cursuri si tehnici noi, lucru care m-a ajutat sa imi imbunatatesc tehnica si sa cresc frumos in acest domeniu.
 
In anul 2022 am inceput o alta etapa a evolutiei mele, anume cea de trainer alaturi de Corina Scriba. A fost un an intens, cu multa munca, frustrari, greseli, stres si oboseala, dar a meritat din plin si am reusit sa ajung acolo unde mi-am propus si sa fac parte din echipa de traineri Edunails.
 
Acum ma simt pregatita sa va impartasesc si voua din cunostintele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor, sa va pot transmite din pasiunea mea pentru acest domeniu si sa va fac sa iubiti aceasta meserie frumoasa.
Nu exista lift catre succes, trebuie sa urci pe scari!
Asadar, va astept cu drag la cursuri!
 

Anamaria Bota - Trainer

Consider că fiecare avem talente, pasiune și dragoste pentru artă și frumos, într-o măsură mai mare sau mai mică, deoarece așa am fost creați. 
 
Sensibilitatea noastră la culoare, la formă, la modele şi la lumină poate fi un lucru căruia nu îi acordăm în mod conştient o atenţie deosebită, însă ea face parte din viaţă. În mod sigur ne place să ne aranjăm, să ne îmbrăcăm  cu gust, chiar să ne înfrumusețăm mâinile! 
 
Așadar , pasiunea și sensibilitatea mea pentru a înfrumuseța mâinile am descoperit-o cu 15 ani în urmă. 
 
De felul meu sunt autodidact, îmi place sa cercetez mult și să învăț lucrurile logic! Sunt Trainer Formator din 2011, iar din 2019 am devenit Trainer Edunails, colaborând și perfecționându-mă  alături de Corina Scriba. 
 
Pentru mine, însăși denumirea de “stilist-protezist” implică multă responsabilitate! Pentru ca un tehnician să știe să stilizeze si să protezeze o unghie trebuie să aibă cunoștințe serioase despre această ramură a esteticii și o bază solidă. Noi nu vrem să distrugem unghii, ci să înfrumusețăm mâini, să corectăm arhitecturi! Acolo unde clienta spune: nu știu ce poti face cu unghiile mele, noi să începem să “sculptăm” cele mai reușite mini-opere de artă! ( spun “mini” pentru că noi chiar lucrăm pe suprafețe de câțiva mm). 
 
“Arta este creată pentru a fi împărtăşită cu alţii, astfel încât şi ei să se bucure de ea!“ spunea o publicație.