CURSURI CU ABONAMENT

EduNails este o platformă educationala in domeniul unghiilor, unica in România, care iti ofera pe baza unui abonament accesul la soluții practice pentru cele mai des întâlnite provocări în cariera ta de tehnician de unghii. Poti alege unul din urmatoarele abonamente:

  • abonament lunar - 67 lei (14 euro) - plata DOAR online cu cardul
  • abonament 3 luni - 190 lei (40 euro) - plata cu numerar in cont, prin transfer bancar sau PayPal
  • abonament 6 luni - 360 lei (75 euro) - plata cu numerar in cont, prin transfer bancar sau PayPal
  • abonament anual Basic - 444 lei (90 euro) - plata online cu cardul, cu numerar in cont, transfer bancar sau PayPal - NU beneficiaza de suport tehnic si diplome.
  • abonament anual - 684 lei (140 euro) - plata online cu cardul, cu numerar in cont, prin transfer bancar sau PayPal.

Concret, pentru 2,25 lei sau 0,5 euro pe zi ai acces NELIMITAT la peste 100 de ore de cursuri online, materiale video si articole valoroase (la care voi adauga periodic altele).
In plus vei face parte dintr-un Grup de Facebook VIP, unde interactionezi direct cu mine si ceilalti abonati. În comunitatea restrânsă EduNails ai ocazia să pui întrebări sau să ceri sfaturi și primești răspuns personalizat. De asemenea, incarci poze sau filmulete cu lucrarile tale iar eu le corectez si te ajut sa intelegi unde gresesti si cum sa corectezi greselile.


Cu abonatii platformei EduNails mi-am propus sa fac Educatie in domeniul unghiilor, nu doar sa ofer informatii. Aici gasesti mai mult decat cursuri pentru unghii.
Ce vezi acum, daca te abonezi la EduNails, este doar inceputul. EduNails este o platforma care crește și se îmbunătățește lună de lună. O platforma vie.

Abonamentul lunar îți oferă acces la toate cursurile si la toată platforma. Cursurile si materialele noi vor fi adăugate în mod gratuit, fără să plătești taxe extra.

Voi adauga cursuri, tutoriale si articole noi periodic si nu ma voi opri pana cand nu vei gasi aici absolut toate informatiile din domeniul unghiilor.
Va fi o biblioteca online completa despre unghii: cand vrei sa afli ceva, orice, intri pe EduNails si vei gasi. In plus, voi face materiale legate de dezvoltarea personala, promovare in Social Media, branding personal, marketing si alte surprize.


In zilele noastre, puterea este data de capacitatea de a selecta informatia potrivita, de a invata continuu, si cel mai important – de faptul ca aplici continuu aceste informatii pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti. Totul se schimba din ce in ce mai repede, asa ca daca vrei sa ajungi in varf ai nevoie sa-ti hranesti permanent mintea cu idei noi.

Eu doresc sa te tin la curent cu ultimele tendinte si informatii stiintifice si tehnice din domeniul unghiilor, sa te ajut sa mentii atat sanatatea ta cat si a clientelor tale, sa devii un profesionist in domeniu si sa-ti atingi potentialul maxim.

Fiecare curs este gândit în așa fel încât să rezolve în mod concret problemele pe care le întampini și totodată să îți ofere soluțiile necesare pentru a le rezolva, fără să ai bătăi de cap.

Am gandit un format prietenos al platformei, pentru care nu ai nevoie de cunoștințe tehnice, unde poți să vezi lecțiile video și să urmărești progresul în timp ce înveți.


In cazul abonamentului lunar, dupa ce te abonezi si faci prima plata, suma lunară va fi retrasă în mod automat de pe cardul tau la data scadenta, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt în platformă. Trebuie doar sa te asiguri ca ai 67 de lei pe card. Poți opri abonamentul în orice moment, cu un singur click din contul tău de pe platformă.
Fiind vorba de o platformă on line pe bază de abonament, plata se face DOAR cu cardul bancar. Se poate achita și prin transfer bancar abonamentul ANUAL.

Testează și convinge-te singura de rezultate!

Sunt sigura că îți va plăcea foarte mult ce ți-am pregătit pe platforma EduNails.

Dar dacă simți că din orice motiv aceste lecții video nu ți se potrivesc, în primele 15 zile vei primi banii înapoi fără explicații.

Ai Garantie pe Satisfactie 100%, fara conditii ascunse.


Ce avantaje ai daca te abonezi:
- înveti totul despre unghii în varianta cea mai eficientă și simplificată.
- afli ce greșeli ai făcut până acum in activitatea ta de tehnician de unghii (și le vei putea corecta).
- afli lucruri importante, secrete si trucuri ce nu se spun in liveurile obisnuite.
- iti identifici punctele forte și le folosesti pentru a lucra mai bine si mai eficient.
- știi cum să te promovezi cu impact maxim și efort minim.
- ai rezultate rapide, maxime si sigure in cariera.


Vreau sa iti spun foarte deschis, tu alegi în ce îți investești 67 de lei pe luna.

Dacă ți-i investești în educație, sau... în orice altceva ți se pare ție important acum.

Poate pana acum iti luai informațiile din tot felul de surse împrăștiate sau liveuri interminabile fara subiect. Si pierdeai mult timp să testezi, să pierzi și să încerci.

Ceva rezultate tot vor veni, cumva, undeva, după mult timp și mult efort, daca esti genul autodidact si muncesti foarte mult.

Dacă totuși vrei rezultate rapide, sigure, previzibile,... alege sa testezi platforma EduNails.

Spune-mi tu ce astfel de lucruri ai mai putea plăti, a căror valoare să crească în timp.

Valoarea este esentiala. Ce valoare iti va aduce accesul la platforma EduNails si ce venituri iti va aduce in plus, daca vei aplica ce inveti aici? Nu vreau doar sa ai acces in platforma, ci si sa inveti si sa produci bani cu ajutorul ei.

Eu vreau doar te provoc sa “imi dai o sansa” si sa incerci platforma EduNails. Daca nu iti va placea, iti vei primi banii inapoi si ramanem prietene.