Descriere


"Acest manual nu pretinde a fi o enciclopedie, dar este un ghid metodologic conceput să prezinte tehnicile de bază pe care trebuie să le cunoască orice stilist-protezist care își respectă munca și clienții.
L-am numit “pe înțelesul tuturor” deoarece acesta a fost și obiectivul lui: fără expresii academice și informații greoaie pe care, ca să le înțelegi, ai avea nevoie de alte manuale.
În scopul de a fi ușor de asimilat, am așezat lecțiile într-o anumită ordine, pe culori, și le-am structurat logic astfel încât orice tehnician stilist de unghii să le poată înțelege și găsi cu ușurință. Desenele grafice sunt de înaltă calitate și au un design unic. Ele au fost atent pregătite și concepute pentru a fi cât mai aproape de realitate.

Împreună cu Anamaria Bota am conceput un manual pe care să îl iei cu tine oriunde, să îl porți în geanta ta sau chiar să îl poți introduce într-un buzunar. Un manual cu dimensiuni potrivite căruia să îi gasești ușor un loc pe masa ta de lucru, să poți urmări atent lecțiile din el în timp ce nu te va deranja cu nimic marimea lui, ci din contră te va ajuta să îți îndeplinești munca pe care o iubești.

Acest prim volum este destinat în special muncii desalon, de aceea prezentăm în el, printre altele, formele clasice (pătratul, ovalul și migdala), migdala modernă de salon și balerina precum și tehnicile de bază ale întreținerii. Așadar, orice lecție este necesară și nu trebuie ratată.
Manualul se bazează pe vasta noastră experiență de tehnicieni și formatori și îți oferă cheia pentru a deveni un tehnician de succes.
Este nevoie să pregatești întâi terenul pentru a planta semințele cunoașterii și ale succesului. Pentru a obține rezultate bune, de cele mai multe ori este necesară munca minuțioasă și studiul intens.

Acum, că ai aflat scopul acestui manual, te invităm alături de noi să descoperi tainele tehnicilor de lucru necesare în munca de zi cu zi. Cu siguranță, la final,această călătorie în lumea tehnicianului stilist de unghii îți va aduce multe descoperiri și rezultate minunate.
Suntem convinși că din moment ce ai achiziționat acest manual, ești dornic de cunoaștere, de evoluție și apreciezi puterea educației."

Video prezentare Manualul Tehnicianului de unghii pe înțelesul tuturor