Descriere curs Migdala și diversele ei variante


Descriere

In aceasta serie de lectii vom discuta despre migdale, despre diferitele ei forme si tendinte, despre arhitectura, structura, despre ce inseamna clasic si modern, sau ce inseamna de salon.

Dezbat acest subiect pe larg, in mai multe liveuri, alături de colega mea Anamaria Bota - trainer EduNails. Vor fi mai multe episoade interactive, cu explicații clare, pe schite, demonstrații, concursuri si alte surprize. Toate detaliile le veti afla in primul live.

De ce am ales sa facem aceste liveuri? In primul rand, pentru ca am vazut multi tehnicieni derutati. Care vor sa invete o anume forma de migdala dar nu stiu exact cum s-o denumeasca sau cum sa ceara un curs pe acea forma. Sau cliente care vor o migdala dar nu stiu ce fel de migdala.

Haideti sa vedem ce este migdala si care sunt variantele ei. Plecam de la dorinta ca “as dori o migdala”. Ca e clienta sau tehnician care doreste sa invete, pornim de la aceeasi intrebare. ”Cum o diferentiem sau cum o identificam?”

Forma de migdala este sora mai îndrăzneață a unghiei ovale si a primit aceasta denumire datorita asemanarii cu migdala, fructul. Tendința actuală este de a sublinia în primul rând naturalețea. Naturaletea va fi greu de combatut vreodata, in ciuda trendurilor care se tot schimba. In ultima perioadă migdala a suferit diferite transformări devenind o formă controversată, creând unele confuzii între diferitele tipuri de migdale. Clientele, când ajung la technician, presupun că acesta stie mai bine ce are de facut. Totuși forma unghiei poate fi aleasa după preferințe, dar si in funcție de ce se potrivește tipului de unghie.

Toate liveurile vor fi publice pe profilul meu de Facebook doar pentru 24-48 de ore, iar apoi vor fi afisate doar aici pe platforma, si doar pentru abonati.

Abonament

Fă-ți abonament și ai acces nelimitat la toate cursurile, tutorialele și articolele, începand cu 57 lei /luna